Yhdistys

Keski-Suomen fysioterapeutit ry on yksi Suomen Fysioterapeutit ry:n 14 yhteisöjäsenyhdistyksestä. Yhdistyksen kotipaikka on Jyväskylä, mutta sen tarkoituksena on toimia fysioterapeuttien yhdistäjänä koko Keski-Suomen maakunnan alueella. Joukkoomme kuuluu n. 450 fysioterapeuttia tai fysioterapiaopiskelijaa. Tavoitteenamme on tukea alueemme fysioterapeutteja toimimaan yhtenä arvostetuimpana terveysalan osaajana.

Keski-Suomen fysioterapeutit ry pyrkii kehittämään fysioterapeuttien ammattitaitoa ja tietoutta järjestämällä laadukkaita koulutuksia pääsääntöisesti maakunnan omien osaajien voimin. Yhdistys valvoo ammatinharjoittajien ja yrittäjien asemaa ja tukee heidän toimintaansa yrittäjäyhdyshenkilön asiantuntemuksella. Yhdistys tekee yhteistyötä Jyväskylän Ammattikorkeakoulun fysioterapian opettajien ja fysioterapeuttiopiskelijoiden kanssa yhdistyksen opiskelijavastaavien ja opiskelijayhdyshenkilön avustuksella.

Yhdistyksen toiminnasta ja koulutuksista tiedotetaan jäsenille kaksi kertaa vuodessa ilmestyvällä sähköisellä jäsenkirjeellä; Tatsilla. Lisäksi tietoa yhdistyksestä, ajankohtaisista fysioterapia-aiheista ja alueemme tapahtumista saa sähköisistä tiedotteistamme ja facebookistamme.

Paikallisyhdistyksemme tarjoaa sinulle mahdollisuuden muun muassa:

  • osallistua järjestämiimme koulutuksiin
  • saada tietoa ja vaikuttaa paikallisiin ajankohtaisiin fysioterapia-asioihin
  • hakea yhdistyksen apurahoja
  • liittyä muuten vaan mukavaan joukkoomme

Yhdistyksen toiminnasta vastaa puheenjohtaja yhdessä hallituksen kanssa. Vuosikokous valitsee puheenjohtajan vuodeksi kerrallaan ja hallituksen jäsenet kahdeksi vuodeksi kerrallaan.

KOULUTUSAVUSTUS

Keski-Suomen fysioterapeutit ry jakaa vuosittain koulutusavustuksia jäsenistönsä ammatillisen osaamisen tukemiseen. Koulutusavustukset ovat haettavissa vuosittain JO SUORITETTUJEN opintojen tai laajempien opintokokonaisuuksien yhden selkeän suoritetun kokonaisuuden kurssimaksuun. Keski-Suomen fysioterapeuttien hallitus päättää avustusten saajat ja avustusmäärät hakemuksien perusteella. Hakemukseen tulee liittää kopio koulutusmaksusta, sekä todistus koulutukseen osallistumisesta. Hakemuksessa tulee käydä ilmi myös mahdollinen muualta saatu avustus.

Koulutusavustushakemus:

Koulutushakemus

Hakemukset tulee toimittaa sähköisesti (esim. skannattuna) 30.9.2020 mennessä osoitteeseen

sanna.paasu(at)gmail.com

OTSIKKONA

”Koulutusavustushakemus Keski-Suomen fysioterapeutit”


Leave a Reply

Etsi

Kalenteri

<< loka 2020 >>
mtktpls
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1