Kysymyksiä ja vastauksia

  •  Haluaisin kuulu Keski-Suomen fysioterapeutteihin, mutta en kuulu Suomen fysioterapeutteihin? Onko tällainen mahdollista?

– Yhdistyksellämme ei ole pelkkiä kannattajajäseniä, jonka vuoksi kaikkien jäseniemme tulee kuulua myös Suomen Fysioterapeutteihin ja liittyä meihin yhteisöjäsenenä. Mikäli kuuluu jonkun muun yhteisöjäsenyhdistyksen kautta liittoon, tai on suora henkilöjäsen, voi kuulua meidän yhdistykseemme rinnakkaisjäsenenä.

  • Olen Suomen fysioterapeuttien jäsen, kuinka voin liittyä paikallisyhdistykseen?

– Liittyessäsi Suomen fysioterapeutteihin valitse ”jäsenyyden muodostuminen” kohdasta ”haluan liittyä jäseneksi yhteisöjäsenen kautta” . Yhteisöjäsenyys tarkoittaa sitä, että kuulut liittoon jonkin paikallisyhdistyksen kautta. Jos olet jo ehtiynyt liittyä liittoon henkilöjäsenenä niin ilmoita liittoon haluamasi muutos. Jäsenyytemme vuosihinta on 14€. Yhdistyksen jäsenmaksusta ovat vapautettuja maksun eräpäivänä peruskoulutuksessa olevat opiskelijat, äitiyslomalla, vanhempainvapaalla tai hoitovapaalla olevat henkilöt, eläkeläiset, työttömät ja yhdistyksen kunniajäsenet. Jos kuulut johonkin toiseen yhteisöjäsenyhdistykseen voit liittyä jäseneksemme myös rinnakkaisjäsenenä.

  • Koulutuksen ilmoittautumisen kohdassa lukee ”Varaaminen on suljettu tälle tapahtumalle” enkä voi ilmoittautua?

– Jokaiseen koulutukseen on olemassa oma ilmoittautumisaika, joka selviää koulutusmainoksesta. Ilmoittautuminen käynnistyy ensimmäisen ilmoittautumispäivän aamuna klo 07:00. Siihen saakka ilmoituksessa lukee kyseinen teksti.


Leave a Reply

Etsi

Kalenteri

<< maalis 2023 >>
mtktpls
27 28 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2