Kysymyksiä ja vastauksia

Haluaisin kuulu Keski-Suomen fysioterapeutteihin, mutta en kuulu Suomen fysioterapeutteihin? Onko tällainen mahdollista?

– Yhdistyksellämme ei ole pelkkiä kannattajajäseniä, jonka vuoksi kaikkien jäseniemme tulee kuulua myös Suomen Fysioterapeutteihin ja liittyä meihin yhteisöjäsenenä. Mikäli kuuluu jonkun muun yhteisöjäsenyhdistyksen kautta liittoon, tai on suora henkilöjäsen, voi kuulua meidän yhdistykseemme rinnakkaisjäsenenä.

Olen Suomen fysioterapeuttien jäsen, kuinka voin liittyä paikallisyhdistykseen?

– Liittyessäsi Suomen fysioterapeutteihin valitse ”jäsenyyden muodostuminen” kohdasta ”haluan liittyä jäseneksi yhteisöjäsenen kautta” . Yhteisöjäsenyys tarkoittaa sitä, että kuulut liittoon jonkin paikallisyhdistyksen kautta. Jos olet jo ehtiynyt liittyä liittoon henkilöjäsenenä niin ilmoita liittoon haluamasi muutos. Jäsenyytemme vuosihinta on 15€. Yhdistyksen jäsenmaksusta ovat vapautettuja maksun eräpäivänä peruskoulutuksessa olevat opiskelijat sekä kunniajäsenet. Jos kuulut johonkin toiseen yhteisöjäsenyhdistykseen voit liittyä jäseneksemme myös rinnakkaisjäsenenä.

Koulutuksen ilmoittautumisen kohdassa lukee ”Varaaminen on suljettu tälle tapahtumalle” enkä voi ilmoittautua?

– Jokaiseen koulutukseen on olemassa oma ilmoittautumisaika, joka selviää koulutusmainoksesta. Ilmoittautuminen käynnistyy ensimmäisen ilmoittautumispäivän aamuna klo 07:00. Siihen saakka ilmoituksessa lukee kyseinen teksti.


Log out of this account

Leave a Reply