Koulutus- ja tapahtumainfoa

Koulutuksiin ilmoittautuminen on muuttunut

Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkosivuja ja ottaneet käyttöön uuden koulutuksiin ilmoittautumisjärjestelmän. Uusi ilmoittautumisjärjestelmä toimii verkkokaupan tapaan ja toimii osoitteessa https://ksft.tapahtumiin.fi/fi/ . Sieltä näet kaikki koulutuksemme ja pääset ilmoittautumaan niihin ilmoittautumisajan puitteissa.

Koulutus maksetaan heti ilmoittautumisen yhteydessä (kortti- tai verkkopankkimaksu), verkkolaskutuksen kautta tai sähköpostiin saapuvalla pdf-muotoisella laskulla. Laskuihin lisätään aina laskutuslisä.

Ilmoittautuminen vahvistuu vasta kun maksusuoritus on hyväksytty. Jos ilmoittautumisjärjestelmässä on teknisiä ongelmia, olethan yhteydessä tekniseen tukeen  ”Ota yhteyttä” lomakkeen kautta. Huomaathan, että tekninen tuki auttaa vain virka-aikana. Muissa asioissa ole yhteydessä koulutuksen yhteyshenkilöön.

ILMOITTAUTUMISOHJE KOULUTUKSIIN

1.     Koulutukset ovat vain jäsenille!
2.     Ilmoittaudu koulutukseen https://ksft.tapahtumiin.fi/fi/ sivujen kautta, varmista ilmoittautumisaika koulutusmainoksesta. Etu- ja jälki-ilmoittautumiset eivät ole mahdollisia.
3.  Maksa koulutus ilmoittautumisen yhteydessä, verkkokaupan tapaan. (Osallistuja vastaa maksusta myös tilanteissa, joissa työnantaja maksaa koulutuksen. Yhdistys ei selvitä maksuja työnantajan kanssa, vaan vastuu tästä on aina osallistujalla.) Mikäli valitset maksutavaksi laskun niin siihen lisätään aina laskutuslisä. 
4. Saat lisätietoja koulutuksesta ilmoittautumisajan jälkeen sähköpostiisi. Ilmoittautuminen on sitova.
5. Sairastapauksissa koulutusmaksusta palautetaan puolet lääkärintodistusta vastaan.
6. Kysymykset on hyvä esittää suoraan koulutuksen vastuuhenkilölle, jonka nimen löydät koulutusmainoksesta.
7. Koulutus voidaan perua yhdistyksen yksipuolisella päätöksellä (jos minimiosallistuja määrä ei toteudu), tällöin koulutusmaksu palautetaan kokonaisuudessaan.
8. Tervetuloa koulutuksiin! 

LISÄTIETOA

Koulutusvastaava:

Minna Heikkinen, minnat1995(at)gmail.com

Koulutustoimikunta:

Eveliina Rauhansalo, eveliina.rauhansalo(at)gmail.com

Esa Niemistö, esa.niemisto(at)gmail.com

Kirsi Pihlaja, kirsimaria.pihlaja(at)gmail.com


Log out of this account

Leave a Reply