Kuukausi: tammikuu 2020

Puheenjohtajan pilkkeet 1/2020

Category : Uncategorized

Paljon onnea vaan Keski-Suomen Fysioterapeutit ry!

Yhdistyksemme täyttää huhtikuussa kunnioitettavat 50-vuotta. Keski-Suomen Fysioterapeutit ry on yksi Suomen vanhimmista paikallisyhdistyksistä ja mikä parasta myös yksi niistä aktiivisimmista. Perimmäisenä ajatuksenamme on, että haluamme kaikki toimia alamme parhaaksi, sekä nostaa fysioterapian arvostusta niin paikallisesti, kuin valtakunnallisestikin. Juhlatilaisuus järjestetään Wanhassa Fredassa 17.4 alkaen klo 18.00. Luvassa on herkullista ruokaa, viihdyttävää ohjelmaa ja iloisia muisteloita vuosien varrelta. Juhlasta saatte tarkemman kutsun vielä myöhemmin kevään aikana.

Kevään tapahtumat ei suinkaan lopu vuosijuhlaamme. Viime vuonna aloitettu liiton koulutuskiertue jatkuu tänä vuonna uudelleen ja nyt teemana on ”Stressin kahdet kasvot”. Tähänkin oivalliseen koulutukseen opiskelijajäsenet pääsevät ilmaiseksi, jäsenet 25€ hinnalla ja ei-jäsenet 50€:lla. Upea tilaisuus verkostoitua. Tämä koulutus järjestetään keväällä täällä Jyväskylässä, joten seuraa tiedotusta asiasta tarkasti.

Nyt on tullut aika saada lisää aktiivisia toimijoita yhdistykseen. Hallituksemme kaipaa kipeästi lisää toimijoita, jotta toiminta on mahdollista pitää yllä edelleen yhtä innokkaana ja aktiivisena. Mukaan voi tulla ihan pieneen rooliin, vaikka koulutustoimikuntaan tai vaikka vain edustajaksi hallitukseen. Monen mielestä yhdistystoiminta ei ole enää vetävää, mutta mielestäni kannattaa tulla kokeilemaan ennen kuin vetää mitään johtopäätöksiä. Itse olen nauttinut joka hetkestä tämän reilun 10- vuoden ajan, jonka olen ollut mukana. Tule siis sinäkin kuulostelemaan mitä olemme viime vuonna tehneet ja keskustelemaan kuluvan vuoden suunnitelmista vuosikokoukseemme ravintola Bella Romaan 19.3.2020 klo 18.00 alkaen. Yhdessä olemme enemmän, nyt ja aina!

Kuten jo aiemmin mainittu on yhdistyksemme tehnyt mallikasta ja kunnioitettavaa työtä jo useiden vuosikymmenien aikana. Se ei olisi onnistunut ilman niitä satoja aktiivisia fysioterapeutteja, jotka ovat halunneet panostaa paikalliseen kehittämiseen. Vuosien varrella on ollut talvipäiviä, virkistysiltamia, teatteriesityksiä, satoja eri koulutuksia ja monenlaista yhteisöllistä toimintaa. Olisi aivan mahtavaa kuulla teidän muistojanne yhdistystoiminnasta vuosien varrelta, joten toivotaan, että saavutte yhteiseen juhlaamme sankoin joukoin. Tai oikeastaan sanotaanpa vaan, että nähdään siellä!

Sanna Paasu-Hynynen

sanna.paasu@gmail.com

044 – 575 0555