Opiskelijoille

  1. Yhdistyksenä haluamme toimia myös perusopiskelijoiden hyväksi ja auttaa heidän ammatti-identiteetin rakentumisessa. Järjestämme mm. säännöllisesti pelkästään opiskelijajäsenillemme suunnattuja koulutuksia heidän omien toiveidensa mukaisesti. Haluaisitko esimerkiksi syventää osaamistasi manuaalisten taitojen osalta, kerrata olkanivelen ympröivien kudosten vaikutusta yläraajan toimintaan tai vaikkapa harjoitella jonkin neuroterapeuttisen menetelmän periaatteita. Olemme kaikille ehdotuksille avoimia, sillä haluamme tukea juuri sinun ammatillisen osaamisen harjoittamista ja fysioterapiataitoja.

Kehitämme opiskelijatoimintaamme jatkuvasti omien opiskelijavastaaviemme avulla.

Ota meihin rohkeasti yhteyttä!

Yhdistyksen opiskelijayhdyshenkilönä Jyväskylän Ammattikorkeakoulussa toimii fysioterapian lehtori Pirjo Mäki-Natunen, pirjo.maki-natunen(at)jamk.fi

Yhdistyksen opiskelijavastaavana työelämän fysioterapeutti

Eveliina Rauhansalo, eveliina.rauhansalo(at)gmail.com

Lisäksi JAMK:n fysioterapiaopiskelija:

Leevi Hakonen, leevi.hakonen(at)hotmail.com ja

______________________________________________________________________________________________________

VUODEN 2019 OPISKELIJAKOULUTUKSET 

Kevätkaudella 2019 opiskelijakoulutuksessa perehdyttiin alaraajan toiminnalliseen tutkimiseen ja terapeuttiseen harjoitteluun OMT-fysioterapeutti Marko Rossin johdolla. Koulutus oli täynnä innokkaita oppijoita – kiitos kun olitte mukana!

Seuraava opiskelijakoulutus järjestetään syksyllä 2019.  Vielä ehdit vaikuttaa ottamalla yhteyttä opiskelijatoimikuntaamme! Seuraa myös ilmoittelua syksyn Jäsen-Tatsista ja Facebook-sivuiltamme.

TERVETULOA MUKAAN OPPIMAAN JA OSAAMAAN!


Leave a Reply

Etsi

Kalenteri

<< syys 2020 >>
mtktpls
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4