Uusi hallitus ja toimihenkilöt ovat järjestäytyneet

Uusi hallitus ja toimihenkilöt ovat järjestäytyneet

Category : Uncategorized

Uusi hallitus ja toimihenkilöt valittiin vuosikokouksessa, sekä sitä seuranneessa järjestäytymiskokouksessa.

Jo vuosia puheenjohtajan tehtäviä tarmokkaasti sydämellään hoitava Anu Pollari sai jatkaa tehtävässään yksimielisesti. Varapuheenjohtaja sen sijaan vaihtui, kun niihin saappaisiin hyppäsi Sanna Paasu-Hynynen.

Lisäksi hallituksen varsinaisiin jäseniin kuuluu yrittäjäyhdyshenkilö Sanna Hosio, sihteeri Anu Lahtinen ja rahastonhoitaja Kati Koro. Varajäseniksi valittiin Mari Kallioinen, Anu Vainio ja uusia tuulia edustamaan Liis Kukkonen, sekä kati Maristo, joka pääsi myös hoitamaan jäsensihteerin työtä.

Koulutustoimikunta sai uusia innokkaita tekijöitä, sekä paluumuuttajia, kun koulutusvastaavan rooliin palasi Margareetta Syväjärvi (ent. Nyholm), joka hoiti samaa työtä tarmokkaasti jo muutamia vuosia sitten. Margareetan oikeana kätenä toimivat Taina Hakanen, Mari Kallioinen, Liis Kukkonen, Maija Mannisenmäki ja Anu Vainio.

Tiedotusvastaavan pestiä sai jatkaa Sanna Paasu-Hynynen, joten kaikki kysymykset koskien kotisivuja, jäsenlehteä, facebookia tai tiedottamista voi suunnata hänelle tai yhdistyksen sähköpostiin.

Haluamme entisestään panostaa je kehittää opiskelijatoimintaamme ja sen vuoksi yhdistyksellä on peräti neljä henkilöä opiskelijoiden apuna. JAMKista Pirjo Mäki-Natunen lehtorin roolissa ja Janne Keinänen opiskelijoiden äänenä. Yhdistyksen puolesta opiskelijoidenkin asialla ovat maija Mannisenmäki ja Sanna Paasu-Hynynen.

 

Äärettömästi toimintaintoa ja kukoistakoon yhdistyksen toiminta jatkossakin, kuin kevätauringon herättämä luonto!