Puheenjohtajan Pilkkeet

Puheenjohtajan Pilkkeet

Category : Uncategorized

Hei Jäsen,
Vaihderikkaan syksyn jälkeen onkin mukava vaihtaa vuosi uuteen. Isot päätökset Suomen fysioterapeutit ry:n siirtymisestä Akavaan ja JUKO:n on tehty ja voidaan alkaa rakentamaan vahvempaa fysioterapeuttien edunvalvontaa. Jokaiselta teiltäkin on mennyt energiaa asian miettimiseen ja mikäli et ole jäsentietojen päivittämistä tehnyt, tee se heti (ohjeet jäsenmaksukohdassa). Suomen fysioterapeutit toimivat täysipainoisesti tällä hetkellä ja kaikki jäsenpalvelu on saatavilla esim. juridinen apu, työttömyyskassapalvelut, ammatilliset vakuutusedut ja alennukset henkilökohtaisista IF:n vakuutuksista. Kysy rohkeasti lisää toimisto@suomenfysioterapeutit.fi tai puhelimitse 0207 199590.
Moni on miettinyt, että kuka JUKO:sta ajaa asioitani työpaikallani. Luottamusmiestiedot löydät työpaikkasi intrasta tai ilmoitustaululta ja lisäksi voit kysyä asiaa suoraan JUKO:n toimistolta toimisto@juko.fi. Itse työskentelen Perusturvaliikelaitos Saarikassa ja luottamusmieheni on puheterapeutti. Kysykää rohkeasti lisää asioista suoraan minultakin.
Yhdistyksessä teille tärkeät asiat kuten koulutukset pyörivät ennallaan. Vuosikokous on totutusti maaliskuussa ja edelleen haluamme olla vuorovaikutuksessa teidän kanssa, jotta toimintamme menee oikeaan suuntaan ja koulutukset ovat teille ajankohtaisia ja hyödyllisiä. Vilkaise www.keskisuomenfysioterapeutit.fi ja laita vaikka sitä kautta ideoita ja ehdotuksia meille.
Yrittäjäyhdyshenkilö Sannan Hosion kanssa aloitimme juuri liiton hallituskauden, on upeaa saada visioida fysioterapian tulevaisuutta ja viedä keskisuomalaisia ajatuksia eteenpäin yhdessä kollegan kanssa. Ja keskisuomalainen-lehti julkaisi mielipidekirjoitukseni loppiaisen lehdessä koskien kotikuntoutusta! Hienoa!
Ollaan rohkeasti kuntoutusalan asiantuntijoita, mennään ammattitaito edellä. Meitä oikeasti tarvitaan tulevaisuudessa – satsataan fysioterapian näkymiseen yhteiskunnassamme!
Kevättä kohti, pj Anu